Pullapuoti Wilenius
EtusivuToriautoTuotteetTavarantoimittajatKauppahalliHenkilökuntaYhteystiedotCafe Wilenius

Työpaikkapalvelu
Kakkuhinnasto
Koristeet
Erityisruokavaliot
Palaute

TUOTTEEMME

PULLAPUOTI WILENIUKSEN OMAT LEIPURIT: Maukkaat ja maistuvat kermaiset KÄÄRETORTUT aidolla kermalla sekä mansikkahillolla tai raikkaalla omena-päärynätäytteellä. Kääretortuista saatavilla myös suklainen UNELMATORTTU. Aidot, leivosmassaa sisältävät PERUNALEIVOKSET ovat oikea helmi konditoriavalikoimassamme eikä suinkaan sovi unohtaa myöskään muhkeita ja meheviä KÄPYKAKKUJA. Saatavilla myös suloisia sesonkiherkkuja esim. YSTÄVÄNPÄIVÄLEIVOS helmikuun puolivälissä.

Omien leipureidemme käsialaa ovat mm. kuninkaallinen KILOPITKO, kauniit ja kovasti maistuvat KORVAPUUSTIT, maailman parhaat PIKKUPULLAT joko rusinoilla tai ilman sekä viettelevät VOISILMÄPULLAT. Asiakkaidemme rakastamat MARJA- ja RAHKAPIIRAKAT ovat hurmanneet mehevällä pullapohjallaan, valtavalla koollaan ja runsaalla täytteellään.

Meiltä löytyy myös WIENEREITÄ jokaiseen makuun: tanskalaiset wienerit vadelma- tai omenahillolla, jopa lakkahillolla tai raikkaalla omena-päärynähillolla maustettuina. Wienervalikoimaamme täydentävät pitkät wienerit (pituudeltaan lähes wienerpitkot), vaniljawienerit valtavalla vaniljasilmällä varustettuina, raikas ja rapea raewiener sekä juhlava briossiwiener.

JYVÄVUOKA, 7-SORTIN SPELTTILEIPÄ, SAARISTOLAISLEIPÄ, huippuIHANAT isot sekä pienet erittäin kuitupitoiset moniviljaPATONGIT sekä erilaiset SÄMPYLÄT saavat takuulla veden kielelle. Kaupungin kuuluisin Kauppahallin Riävä, joka leivotaan kellarissamme 110 vuotta vanhalla reseptillä ja jota saa ostaa vain ja ainoastaan meiltä.

Tuotteet - Pullapuoti Wilenius
Tuotteet - Pullapuoti Wilenius
Etusivu Toriauto Tuotteet Tavarantoimittajat Kauppahalli Henkilökunta Yhteystiedot
Työpaikkapalvelu Kakkuhinnasto Koristeet Erityisruokavaliot Palaute Cafe Wilenius