Pullapuoti Wilenius
EtusivuToriautoTuotteetTavarantoimittajatKauppahalliHenkilökuntaYhteystiedotCafe Wilenius

Työpaikkapalvelu
Kakkuhinnasto
Koristeet
Erityisruokavaliot
Palaute

TORIAUTO

Kuu kiurusta kesään, puolikuuta peipposesta, västäräkistä vähäsen, pääskysestä ei päivääkään… Yhtä varma merkki kesästä on Pullapuoti Wileniuksen pirteä TORIAUTO, joka ilmestyy Tammelantorille herättyään talvihorroksesta.

TORIAUTON herkkuvalikoima noudattelee samaa linjaa Kauppahallin myymälän kanssa, joskin hieman suppeampana mutta sitäkin HOUKUTTELEVAMPANA se valloittaa sekä torin kanta-asiakkaat että myös satunnaiset elämysten etsijät. Aamuyön tunteina ahkerat leipurimme Kauppahallin alakerrassa loihtivat toriauton myyntitiskiin sekä makeat että suolaiset EVÄÄT jokaiseen makuun. Toriauton lastaus suoritetaan taidolla ja tunteella Kauppahallin sivupihalla ennen aamuseitsemää. Tämän jälkeen se ajetaan omalle paikalleen Tammelantorin kellon alle, jossa se palvelee asiakkaitaan koko toripäivän aina yhtä iloisena ja palvelualttiina. Vastapaistettujen piirakoiden tuoksu leijailemassa Tammelantorilla ei ole enää mitään aistiharhaa – myös niitä saatte suoraan TORIAUTOMME pienestä uunista paikan päällä paistettuina.

Iltapäivällä myyntitiskien tyhjennyttyä ja toriajan päätyttyä TORIAUTO ajetaan takaisin Kauppahallin sivupihalle. Siellä se siivotaan siistiksi ja huolletaan huolella, jotta jälleen seuraavana aamuna on valmis vastaanottamaan uunituoreet leivonnaiset ja aurinkoiset myyjänsä.

TAVATAAN TAMMELANTORILLA jälleen ensi kesänä!

Toriauto - Pullapuoti Wilenius
Toriauto - Pullapuoti Wilenius
Etusivu Toriauto Tuotteet Tavarantoimittajat Kauppahalli Henkilökunta Yhteystiedot
Työpaikkapalvelu Kakkuhinnasto Koristeet Erityisruokavaliot Palaute Cafe Wilenius