Pullapuoti Wilenius
EtusivuToriautoTuotteetTavarantoimittajatKauppahalliHenkilökuntaYhteystiedotCafe Wilenius

Työpaikkapalvelu
Kakkuhinnasto
Koristeet
Erityisruokavaliot
Palaute

TAVARANTOIMITTAJAT

 

• AALLON LEIPOMO: Ihanan viljaisat ja kuitupitoiset moniviljasämpylät ja – polakka, hiivaton taikinajuureen leivottu ruisleipä ja ruislimput, sekä suuhun sulava wienermunkki omenahillolla ovat Aallon leipomon poikien käsialaa.

• AHOLAN KOTILEIPOMO, HÄMEENKYRÖ: Maanantaisin ja perjantaisin AITO KÄSINTEHTY OHRARIESKA (lisäaineeton, hiivaton) ja perjantaisin suuren suosion saavuttaneet suussa sulavat MINIMUNKIT

 

• EUROPICNIC: Croissantit, miniwienerit (pecanpähkinän, vadelman ja vaniljan makuisina), salaisella ranskalaisella reseptillä valmistetut rapeakuoriset maalaisleivät, 6-viljan leivät ja minipatongit – kaikki meille raakapakasteina, jotka saavat oman leipomomme uunissa sen tärkeän loppusilauksen.

• FAZER: Fazer leipoo tällä hetkellä Pullapuotiimme Rheinin omenapiirakkaa, joka on kosteata ja herkullista kuin suoraan mummolan omenapuutarhasta.

• JUSSINHANNAN LEIPÄ: Kiviarinalla paistettu ruisleipä, Pitkän Jussin graham-, vehnä- ja unikkosämpylät, se Ainoa Oikea ranskanleipä, runsaskuituinen kaurapellavaleipä sekä mukavan makuelämyksen tarjoava ruisporkkanaleipä – kaikki Jussinhannan leipureiden käsialaa. Aidosti sipulinen UUTUUSTUOTE SIPULIRIESKA kruunaa loppuviikon leipätarjonnan.

 

• KOTILEIPOMO ANNA-LIISA SORSA KY, POHJOIS-KARJALA, LIPERI: Aidot käsinrypytetyt ja ruiskuoriset riisi- ja perunapiirakat raakapakasteina meille sieltä missä ovat näiden rakkaiden herkkujemme juuret ja synnyinsijat. Paistaminen omassa pienessä uunissamme ja voitelu aidolla nestemäisellä voilla kruunaa nämä makunautinnot ja saa asiakkaat palaamaan yhä aina uudelleen näiden herkkujen äärelle.

• LEIVON LEIPOMO: Raakapakasteina meille toimitettavat riisi- ja perunapiirakat ovat yksi valttikorteistamme, joista meidät tunnetaan ja muistetaan. Kukapa voisi vastustaa vastapaistetun piirakan tuoksua ja aidon voin kiiltelyä sen pinnassa. Leivolta myös hiivaleipäveljekset arinarievä ja kiviarinarievä, sekä sämpylävalikoimamme vahvistus ruissämpylä.

• MYLLYN LEIPÄ, IKAALINEN: Ylivoimaisesti myydyin leipämme on täysrukiinen, halkaistu ruisleipä eli ruisrevitty, jonka ruis on jauhettu Myllyn Leivän omassa myllyssä. Kyseistä leipää kannattaa ehdottomasti ostaa kerralla useampi kuin yksi. Samaa huippuhyvää leipätaikinaa edustaa ohut ruisleipä, joka on oiva valinta niille jotka haluavat halkaista leipänsä itse tai nauttia sen ihan halkaisemattomana. Lisäksi Myllyn Leivältä maistuvat minipatongit: monivilja-, juusto- ja valkosipulipatonki. Myös pullakorput ja Kippari eli kuivatettu ruisleipä löytyvät Pullapuotimme hyllyiltä. Myllyn leivän Kippari eli ruisrevitty on löytänyt nyt morsiamen eli vaalean revityn, jossa maistuu sopivassa suhteessa ohra, peruna ja vehnä.

• MYLLYN PARAS: Runsastäytteiset, herkulliset liha-, muna-riisi- ja savulohipasteijat ovat perinteisen maistuvia suolaisia herkkuja kahvipöytään tai evääksi työpaikalle. Paistaminen ja voitelu omassa leipomossamme varmistavat maistuvan lopputuloksen.

• PENTTILÄN KOTILEIPOMO, PORI: Voilla leivotut ja käsintehdyt pikkuleivät, jotka oikeasti sulavat suussa ja vievät kielen mennessään. Herrasväen Pikkuleivät, Talonpojan Pikkuleivät, ananastangot, kaneliässät ja Voikranssit haluavat ehdottomasti päästä juuri Sinun kahvipöytääsi.

• STÅHLBERGIN LEIPOMO: Suomen Paras Ohrarievä ja kauraleipä á la Ståhlberg kuuluvat monen leipäostajan vakiostoksiin. Erittäin isokokoinen possumunkki maistuvalla sekamarjahillolla on unelmaherkku munkkien makua rakastavalle. Herkulliset pikkupizzat kinkku-ananas, jauheliha-salami tai tonnikala -täytteillä nujertavat helposti pikkunälän. Wienerpohjaiset marja- ja rahkapiirakat, sokerittomat wienerit sekä loppuviikon herkkuina munkkirinkilät ja minivaniljawienerit tuovat sopivasti makeutta elämään.

 

• Wi-Box, TAMMISAARI: Joka torstai postinjakaja tuo Pullapuotiimme postipaketin, joka sisältää ihanan pehmeitä saaristolaisleipiä ja hedelmäleipiä suoraan Tammisaaresta – suosittelemme lämpimästi hyvän leivän ystäville.

 

• DELICATO: Suurimman osan konditoriatuotteistamme leipoo DELICATO. Valikoimissamme mm. GLUTEENITON rakettirulla, SOKERITON sitruunaherkku ja kookos-kaurakeksi, punssirulla, krokanttirulla, mokkapallo, arrakkipallo, Sacher-leivos ja -kakku, marjakakut, Satukakku, Ranskalainen suklaakakku. Tuoreet ja herkulliset konditoriatuotteet jokaiseen makuun, myös vaativalle herkuttelijalle.

 
Etusivu Toriauto Tuotteet Tavarantoimittajat Kauppahalli Henkilökunta Yhteystiedot
Työpaikkapalvelu Kakkuhinnasto Koristeet Erityisruokavaliot Palaute Cafe Wilenius