Pullapuoti Wilenius
EtusivuToriautoTuotteetTavarantoimittajatKauppahalliHenkilökuntaYhteystiedotCafe Wilenius

Työpaikkapalvelu
Kakkuhinnasto
Koristeet
Erityisruokavaliot
Palaute

ERITYISRUOKAVALIOT

Ei hätää vaikka vatsa ei sietäisikään kotimaista viljaa tai diabetes estäisi sokeripullilla herkuttelun, olemme nimittäin huomioineet valikoimissamme myös erityisruokavaliot.

LAKTOOSI-INTOLERANSSI

LAKTOOSI-INTOLERANSSISTA kärsiville helpottavana tietona se, että suurin osa tuotteistamme on VÄHÄLAKTOOSISIA mutta oman leipurimme herkut ovat rahkapiirakoita lukuun ottamatta TÄYSIN LAKTOOSITTOMIA. MAITOPROTEIINISTA oireita saaville meillä on tarjolla MUNKKIPOSSUJA arkisin ja päivittäin maidotonta omenapiirakkaa ja KANELIPULLIA gluteenittomasta tuotevalikoimasta.

GLUTEENITTOMAT TUOTTEET

Tilaamme joka toinen perjantai Vuohelan Herkkupuodista kuorman GLUTEENITTOMIA TUOTTEITA. Pakastamme kyseiset herkut niiden saapumispäivänä, ja niitä on siten tarjolla asiakkaille päivittäin. GLUTEENITTOMINA saatavilla meiltä mm. LEIPÄTUOTTEITA (tattarilimppu, kauraleipä, riisileipä, ruisleipä, sämpylöitä), MAKEITA HERKKUJA (mustikka-rahkapulla, pikkupulla, kanelipulla, omena-vaniljapulla) sekä SUOLAISTA PURTAVAA (riisi- ja perunapiirakat, pasteijat). Lisäksi SESONKIHERKKUJA (mm. joulutortut) myös GLUTEENITONTA ruokavaliota noudattaville.

KORKEA VERENSOKERI

Korkeasta VERENSOKERISTA kärsiville meillä on päivittäin tarjolla SOKERITTOMIA WIENEREITÄ sekä konditoriavalikoimassamme SOKERITTOMIA sitruunaherkkuja ja kookos-kaurakeksejä.

KANANMUNA-ALLERGIA

KANANMUNA-ALLERGIASTA kärsiville tarjoamme arkisin MUNKKIPOSSUJA sekamarjahillolla sekä KANELIPULLIA gluteenittomasta tuotevalikoimasta.

ASIANTUNTEVA ja AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTAMME auttaa Teitä mielellään myös muissa erityisruokavaliokysymyksissä.

Erityisruokavaliot - Pullapuoti Wilenius
Erityisruokavaliot - Pullapuoti Wilenius
Etusivu Toriauto Tuotteet Tavarantoimittajat Kauppahalli Henkilökunta Yhteystiedot
Työpaikkapalvelu Kakkuhinnasto Koristeet Erityisruokavaliot Palaute Cafe Wilenius